Начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко отримав відзнаку Президента України – медаль «За працю і звитягу». Нагороду вручив начальник Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Про це очільник Донеччини повідомив у своєму Telegram-каналі.

Також нагрудними знаками «Знак пошани» Донецької ОДА були відзначені працівники Бахмутської РДА – завідувач сектору внутрішнього аудиту Юрій Пономаренко та начальник відділу з питань оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Мухін. Крім того, почесну грамоту Донецької ОДА отримав перший заступник голови Бахмутської РДА Роман Большаков.

«Вдячний колегам за самовіддане та відповідальне ставлення до своєї роботи. Вони зробили вагомий внесок в організацію роботи з евакуації населення, доставки гуманітарної допомоги та підтримки життєдіяльності у громадах у такий складний час. Впевнений, що разом ми реалізуємо ще багато проєктів для допомоги жителям Донеччини та розвитку громад», – зазначив Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сім жителів Донеччини отримали державні нагороди.