Шановні мешканці Покровської громади!

Сьогодні ми вшановуємо жінок та чоловіків - захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу та засвідчуємо свою повагу до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність України усіх часів.

Ми відзначаємо сьогодні День захисників та захисниць України, а також християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки українського війська й нашого міста, та День Українського козацтва. Також сьогодні ювілейна дата – 80 років – від створення Української повстанської армії. На цю дату припадають знаменні події, що тісно пов'язані між собою в історичному, державотворчому та військово-політичному контекстах.

Просто зараз у населених пунктах нашої області точаться бої. Ця війна була розпочата росією ще у 2014 році, а повномасштабне вторгнення військ рф 24 лютого 2022 року спонукало сотні тисяч українців різних професій і роду занять узяти до рук зброю і стати на захист рідної землі.

І я хочу віддячити від всієї нашої громади цим відважним та сміливим людям, завдяки яким ми живемо в українському Покровську під синьо-жовтим прапором.

Дякую кожному захиснику та кожній захисниці нашої землі за звитягу, за незламний дух, за те, що стоїте сьогодні непохитною стіною та не дозволяєте державі-терористу досягти успіху в її підлих намірах на нашій землі. Щиро бажаю здоров'я, міцності та наснаги, заступництва Божої Матері та Перемоги.

Всім нам миру і спокою на рідній землі.

Боролись! Боремось! Поборемо!

Сергій Добряк