Селидівським відділом Красноармійської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом травмування працівника шахти «1-3 Новогродівська» ДП «Селидіввугілля». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Установлено, що 12 вересня близько 23:00 33-річний гірник виконував наряд з доставки та видачі матеріалів, а саме дерев’яних колод, які використовують для кріплення лави, на одну з виробничих дільниць. Під час транспортування вантаж зірвався. В результаті падіння колод чоловік отримав забиття головного мозку, закриті переломи руки, ребер та розриви внутрішніх органів черевної порожнини.

Потерпілого терміново доставлено до хірургічного відділення Селидівської центральної міської лікарні та прооперовано. На даний час чоловік знаходиться у вкрай важкому стані.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України та розпочато досудове розслідування.