Опалювальний сезон добігає кінця, втім робота з модернізації та оптимізації котелень громади триває. Покровськ за підтримки Донецької ОДА вчергове отримав від польських благодійників генератор для однієї з котелень. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

Потужність альтернативного джерела живлення – 810 кВт. Цього вистачить, аби у випадку тривалого відключення електроенергії живити насоси котельні, забезпечуючи теплом близько 900 абонентів.

Силами працівників КП «Покровськтепломережа» було облаштовано місце для встановлення генератора, закуплено необхідне для підключення обладнання. Після того, як генератор пройшов тестування, його підключили для роботи в котельні.

У порівнянні з генераторами, встановленими на інших котельнях, цей є найпотужнішим. За його допомогою тепло безперебійно надходитиме також до об’єктів критичної інфраструктури.

«Разом ми продовжуємо працювати над тим, щоб забезпечити місто теплом навіть у разі блекаутів. Для цього на міських котельнях встановлені дизельні генератори. Дякуємо керівництву ДонОДА та благодійним організаціям за небайдужість та підтримку Покровської громади», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, коли в Покровській громаді планують завершити опалювальний сезон.