На місцях обстрілів у Покровському районі завершено пошуково-рятувальні роботи. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Загиблих шукали за допомогою собак, натренованих на пошук останків. Слідчі оглядають знайдені фрагменти тіл, криміналісти вилучають біологічні зразки та проводять ідентифікацію», – зазначив очільник МВС.

За його словами, наразі вдалося встановити п’ять жертв. Упізнано трьох загиблих з села Рівне – трирічну дівчинку, її тата й маму 32 та 30 років. У Покровську встановлено 34-річного чоловіка та 37-річну жінку.

«Криміналісти продовжують ідентифікацію фрагментів тіл. Попередньо, 11 осіб цілими родинами загинули внаслідок російського удару», – повідомив Ігор Клименко.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня близько 15:00 росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по місту Покровську та селу Рівне Мирноградської громади. У Покровську попередньо загинуло 5 людей, зокрема 2 дитини, у Рівному – 6 людей, з них 3 дитини.