Учора на КПВВ «Новотроїцьке» під час огляду чоловіка, який прямував на автівці з Покровська, опертивники виявили трубку білого кольору з білим порошком. Подробиці повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил.

«08 січня під час несення служби на КПВВ «Новотроїцьке» співробітниками Управління оперативного забезпечення на окремих територіях району проведення ООС ГУ ДФС у Донецькій області та Держприкордонслужби проводились заходи щодо виявлення переміщення через лінію розмежування наркотичних засобів та психотропних речовин», - йдеться у повідомленні.

На КПВВ за маршрутом «Покровськ–Донецьк» на автомобілі прибув громадянин С., під час огляду якого було виявлено пластикову трубку білого кольору з білим порошком.

«В подальшому з метою безперешкодного перетину лінії розмежування на КПВВ затриманий запропонував співробітникам Управління оперативного забезпечення ГУ ДФС та ДПСУ грошову винагороду», - повідомляють у прес-службі.

Вказаний факт зафіксовали на засіб фото-відеофіксації та викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції України з метою фіксації факту кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтями 369 та 307 КК України.

На даний час тривають слідчо-оперативні заходи за безпосередньою участю співробітників управління оперативного забезпечення ГУ ДФС у Донецькій області , співробітників ДПСУ та співробітників Національної поліції України.