Комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» розпочав інноваційний проєкт для молоді Донеччини «Мобільний медіацентр». Про це повідомляє пресслужба ДонОДА.

В рамках «Мобільного медіацентру» медійні команди молодіжних центрів та громадських організацій Покровська, Авдіївки, Мирнограду, Красногорівки, Добропілля, Білицького та Торецька отримають теоретичні та практичні інструменти для роботи громадськими журналістами.

Учасників та учасниць проєкту очікують тренінги від фахових журналістів на медійників за темами: «Медіа. Відеозйомка, монтаж, режисура», «Медіаграмотність. Професійна етика журналіста», «Радіомовлення. Майстерність диктора» та «Фоторепортажна зйомка. Основи якісних кадрів»; а також творчі проєктні завдання, менторська підтримка від тренерів і тренерок проєкту. Є можливість, за потребою, отримати на визначений строк якісне обладнання для створення репортажів, роликів, іншого медійного продукту для висвітлення громадського життя своїх громад.

Учасників та учасниць медіапроєкту «Мобільний медіацентр» очікує не тільки плідна та цікава робота, а й винагороди за якісний результат втілення проєкту у громадах Донецької області.

Проєкт реалізується КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА та за фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.