Пункти вакцинації проти COVID-19 почали роботу у відділеннях «Укрпошти» у Донецькій області з 7 жовтня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Перші 32 охочих уже вчора прищепилися від коронавірусної хвороби у центральних відділеннях «Укрпошти» шести населених пунктів області: Мар’їнки, Українська, Луганського, Великої Новосілки, Авдіївки та Торецька.

«Сьогодні на території області на базі відділень «Укрпошти» вже працює 50 пунктів вакцинації. Щоб прищепитися, не потрібно попередньо записуватися – достатньо просто прийти на місце і попросити про щеплення. Це гарна нагода убезпечити себе від хвороби для людей старшого віку, які отримують пенсії на відділеннях Укрпошти», - зазначив очільник області.

Загалом на Донеччині на сьогодні у центральних відділеннях «Укрпошти» розпочали роботу 50 пунктів вакцинації у таких населених пунктах Донецької області: Вугледар, Красногорівка, Максимільянівка, Мар’їнка, Миронівський, Світлодарськ, Сіверськ, Часів Яр, Костянтинівка, Маріуполь, Неліпівка, Нью-Йорк, Північне, Соледар, Торецьк, Білозерське, Дробишеве, Гірник, Зарічне, Краматорськ, Курахівка, Лиман, Мирноград, Новоселівка, Новогродівка, Рубці, Селидове, Торське, Українськ, Цукурине, Шандриголове, Ямпіль, Ярова, Гришине, Слов’янськ, Шевченко, Бахмут.

Здійснити імунізацію у відділеннях «Укрпошти» може будь-який охочий, достатньо просто прийти на місце та без попереднього запису чи реєстрації отримати щеплення в режимі реального часу. Пункти вакцинації працюють згідно з розкладом роботи центральних відділень.

Попередньо мобільні бригади будуть працювати у відділеннях Укрпошти 8 та 9 жовтня. Про подальшу роботу пунктів буде повідомлено додатково.

Раніше повідомлялось, що найближчими днями вакцинуватимуть у відділеннях «Укрпошти» у Мирнограді.

dn.gov.ua