У Донецькій області продовжено виплату житлових субсидій та пільг у грошовій готівковій формі за березень 2021 року через банківські установи. Про це повідомляє прес-служба ДонОДА.

Потреба в коштах на виплату житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого побутового палива і скрапленого газу в грошовій готівковій формі за березень 2021 року склала 286,1 млн грн.

Кількість отримувачів житлових субсидій у грошовій готівковій формі за березень 2021 року складає 149,2 тис. осіб, отримувачів пільг – 25,0 тис. осіб.

У квітні поточного року (15.04.2021) Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації додатково перераховано 141,3 млн грн на рахунки органів соціального захисту населення області для здійснення виплати житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого побутового палива та скрапленого газу за березень 2021 року.

Такі заходи вжиті відповідно до отриманого від Міністерства соціальної політики України фінансування.

Виплата житлових субсидій та пільг у грошовій готівковій формі за березень поточного року в області продовжена через банківські установи.