Сьогодні на ринку «Привокзальному» в Покровську інспектори муніципальної служби правопорядку провели рейд щодо контролю за додержанням правил карантину з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. Про це інспектори повідомляють на своїй сторінці в Фейсбуці.

У ході рейду проводились роз’яснювальні бесіди з підприємцями, продавцями та відвідувачами ринку щодо неухильного дотримання всіх правил карантину.

«Звертаємося до всіх громадян поставитись відповідально та з розумінням до таких заходів, адже ваша безпека для нас - понад усе. Дотримуйтесь санітарних норм та бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!» - йдеться в повідомленні.

Рейди відбуваються регулярно – проводиться інформування підприємців та відвідувачів магазинів, ринків, кафе на предмет відповідальності за порушення правил карантину.

Інспекторами вже перевірені на дотримання карантинних правил та маскового режиму загальноміський транспорт, відділення одного з банків, ринок «Лазурний», ринок селища Динасового заводу.