Сьогодні стартувала перша в Покровській громаді безкоштовна навчальна програма з політичної грамотності для молоді «Школа молодого політика». Про це повідомляє Покровська міськрада.

Цей проект орієнтований на людей, які хочуть почати власну політичну кар'єру, стати помічником депутата або планують працювати в місцевому самоврядуванні.

Дводенний освітній тренінг передбачає поєднання як виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері, так і практичного закріплення отриманих знань шляхом проходження тижневої практики у виконкомі Покровської міської ради.

З представниками молодого покоління діляться досвідом народний депутат України Муса Магомедов, секретар міської ради Наталія Іваньо, заступник міського голови Костянтин Мілютін, депутати Олена Харчевна, Малхаз Есебуа, керуюча справами виконкому Алевтина Жук.

Проєкт ініційований членом Покровського міськвиконкому Максимом Лисенком та проходить за підтримки Покровської міської ради. Мета програми – залучити і надихнути молодих людей до активної участі у житті міста та регіону, вирішенні проблемних питань, показати, як влаштована система місцевого самоврядування, надати основні інструменти для виховання ефективних політичних лідерів, націлених на розвиток регіону та держави.