У рамках обласного форуму, приуроченого до Дня молоді, в кожній територіальній громаді Донеччини пройшли зустрічі молодих людей з керівниками військових адміністрацій. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

У Покровську молоді люди не лише обговорили з начальником міської військової адміністрації Сергієм Добряком проблеми, але й запропонували шляхи їх вирішення.

Перш ніж зустрітись з керівником громади, активна молодь зібралась разом, аби опрацювати основні завдання та плани у сфері молодіжної політики. Вирішили зосередитись на трьох основних питаннях.

«Перше – це визначення внеску молоді в пришвидшення перемоги, волонтерська діяльність. Друге питання – як ми будемо взаємодіяти з молоддю Європи та всього світу. І третє – модернізація молодіжних центрів в нашому місті», – розповів представник ГО «Патріоти українського Донбасу» Олександр Нестеренко.

Потім молоді люди обговорили подальшу співпрацю із Сергієм Добряком. Під час зустрічі порушували теми відновлення роботи молодіжних центрів, залучення молоді до написання проектів відновлення громади, необхідності створення хабу для вивчення іноземних мов та «бізнес-інкубатора» тощо.

12 серпня будуть опубліковані узагальнені результати цих зустрічей, і фахівці профільного Міністерства врахують їх у роботі вже на рівні держави.

Докладніше – в сюжеті ТК «Орбіта».