Активна молодь Гродівської громади зібрала кошти на паливо для відомого мирноградського  волонтера Івана Суботіна. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Ми через свої особисті сторінки у соціальних мережах просили друзів та знайомих поширювати інформацію про збір», – розповіла членкиня молодіжної ради Ангеліна.

Акція, започаткована гродівською молоддю, вилилась за межі громади – до збору коштів долучились мешканці інших міст та сіл Покровського району. Усього вдалося зібрати 5279 гривень. 5 грудня, у Міжнародний день волонтерів, кошти передали Івану Суботіну.

Волонтер займається евакуацією й регулярно виїжджає в гарячі точки Донеччини.

«Дивишся на все це, і стає сумно на душі. Коли бачиш руйнування вже ближче Авдіївки, наприклад, у Семенівці або Очеретиному – дуже болить душа за ці населені пункти», – ділиться почуттями волонтер. 

Іван Суботін – уродженець Новоекономічного, що є частиною Гродівської громади. Тут прагнуть допомагати землякові на всіх рівнях. Начальник Гродівської селищної військової адміністрації Володимир Руденко передав волонтерові Подяку від адміністрації, а також талони на 100 літрів бензину.

Детальніше про привітання волонтера Івана Суботіна – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Іван Суботін евакуював родину з прифронтового Очеретиного.