Покровська міська військова адміністрація залучає донорів, аби допомагати постраждалим від обстрілу 7 серпня. Серед них – Датська рада у справах біженців, яка передала покровчанам непродовольчий гуманітарний вантаж. Про це повідомила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

«Привезли постіль, кухонне приладдя, подушки, рушники. Ми вдячні всім донорам, хто нам допомагає. Будемо допомагати і надалі тим, кому це потрібно», – зазначила Олена Харчевна.

Коробки з гуманітарною допомогою від благодійників з Данії великі, деякі важать до 12 кілограмів. Тому представники управління сім‘ї, молоді та спорту допомогли людям похилого віку доставити пакунки додому.

«За дорученням Покровської МВА Управління соціального захисту населення займається допомогою постраждалим від обстрілу 7 серпня. Було організовано прийом допомоги від міжнародної організації «Аваліст». До нас приїжджала організація «Хелп», яка надавала постраждалим грошову допомогу – 6600 гривень», – розповіла заступниця начальника Покровського УСЗН Олена Павленко.

З 8 по 11 серпня 686 покровчан подали заявки на отримання 6600 гривень грошової допомоги від міжнародної організації «Аваліст» у партнерстві з «Save the Children». 14 серпня прийом документів закінчився. Благодійники нагадують, що подати заявку на грошову допомогу можна лише до однієї з міжнародних організацій.

Докладніше – в сюжеті ТК «Орбіта».