Покровська міська військова адміністрація привітала городян з Днем заснування міста Покровська, який припадає на першу неділю вересня. Про це повідомляється на сайті Покровської МВА.

Через безпекову ситуацію вже другий рік поспіль у громаді скасовані масові святкові заходи.

Зараз, коли вся країна і кожна її громада протистоїть ворогові, перед військовою адміністрацією постали нові завдання та виклики: евакуація, безпека громадян, вирішення гуманітарних питань та стала робота об’єктів критичної інфраструктури міста. Саме цим напрямкам сьогодні приділяється особлива увага – зазначають у Покровській МВА. 

«Щиро вдячний тим, хто попри важкі часи продовжує працювати на благо Покровська, демонструвати самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Уклін і повага вам за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Покровськ – місто сильних людей, завдяки яким він мав славетне минуле та матиме прекрасне майбутнє!» – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Керівництво громади бажає Покровську динамічного розвитку і процвітання, а його мешканцям  – добробуту, міцного здоров’я, родинного щастя та мирного неба.