У Мирнограді водій пропонував поліцейським 1000 гривень аби уникнути покарання за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Учора вночі у Мирнограді група реагування патрульної поліції Мирноградського відділення поліції за порушення правил дорожнього руху зупинила автомобіль ВАЗ 2101, який в темну пору доби рухався з вимкненим світлом. Крім того, з’ясувалось, що водій не має при собі відповідних документів на право керування транспортним засобом. Під час складання адміністративних матеріалів за ч. 2 ст. 126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки» Кодексу України про адміністративні правопорушення, 42-річний порушник запропонував поліцейським гроші, щоб «вирішити питання на місці».

На попередження про кримінальну відповідальність за надання хабара службовій особі зловмисник не відреагував, та гроші в розмірі 1000 гривень кинув на сидіння службового автомобіля. Поліцейські затримали порушника та викликали слідчо-оперативну групу для документування злочину.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до чотирьох років.