Мирноградські спортсмени взяли участь у Всеукраїнському турнірі серед найсильніших кікбоксерів, що проходив у місті Дніпро. Додому вони повернулися з численними нагородами. Про це повідомив тренер-викладач, голова Федерації кікбоксингу Мирнограда Євген Андрусенко.

У змаганнях брали участь 250 бійців з дев’яти областей України, серед яких вихованці Євгена Андрусенко вибороли тринадцять золотих та три срібні медалі.

«Возив шість спортсменів, які виступали в трьох розділах. Кікбоксінг розвиває гарну ударну координацію – один з найкращих ударних видів спорту», – зазначає тренер.

Одним з переможців турніру став Віктор Вишневський.

«На цих змаганнях я виборов три перших місця. Суперники були сильні, але я переміг. У цьому виді спорту я вже чотири роки», – розповідає юний спортсмен.

Усього в мирноградській секції займається близько сорока молодих кікбоксерів. Нині вони готуються до Чемпіонату України, який відбудеться в середині вересня. За результатами змагань буде сформована збірна команда України, яка захищатиме честь держави вже на Чемпіонаті світу в Італії.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».