Майже два дні 12-річна школярка не повідомляла родичам про місце її знаходження, тому останні звернулись за допомогою до поліції. Впродовж доби поліцейські розшукали дівчину та повернули її додому, повідомляє Покровський відділ поліції.

9 грудня близько 17 години до поліції Мирнограда звернулась 51-річна місцева мешканка, яка повідомила, що зникла її 12-річна онука. Жінка розповіла, що дівчинка, яка мешкає з нею, 7 грудня пішла з дому та досі не повернулась. Бабуся додала, що відразу до поліції не зверталась, бо вважала, що дитина повернеться самостійно, адже раніше вона неодноразово уходила з дому.

На пошуки безвісти зниклої було орієнтовано особовий склад Мирноградського відділення поліції. Правоохоронці опитали родичів, друзів і знайомих розшукуваної та перевірили місця її можливого перебування. Поліцейські з’ясували, що дівчина гостювала у знайомих.

Інспектори ювенальної превенції повернули неповнолітню додому та провели з нею профілактичну бесіду щодо не повторення подібних випадків у майбутньому.