Донецька обласна партійна організація «Слуга народу» заявляє про рішучу підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі.

У своїй програмі В.Зеленський і його політична сила «Слуга народу» головним завданням визначили досягнення миру і цілісності України.

Кожен крок до миру наштовхується на жорсткий супротив противників мирного врегулювання. Однак, підписані напередодні домовленості про всеосяжне припинення вогню у зоні військового конфлікту, вселяють надію, що мирний процес виходить на новий етап.

Ми – поруч із Президентом у цій складній ситуації. І закликаємо українців підтримати мирні ініціативи Президента. Незалежно від політичних симпатій об’єднатися заради миру і злагоди в Україні.

Донецька  обласна партійна організація «Слуга народу»

На фото: керівники організації – народні депутати України Владлен Неклюдов (у центрі), Володимир Воронов (праворуч) та громадський діяч, депутат Слов’янської міськради Ольга Алтуніна (ліворуч), м. Слов’янськ.


Довідка:

26 липня 2020р. Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом РФ В.Путіним.

Співрозмовники досягли домовленості щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі, яке встановлюється з 00:01 27 липня 2020 року.

У розмові було акцентовано увагу на необхідності успішної реалізації домовленостей, досягнутих чотирма лідерами в Парижі, у контексті важливості проведення наступного саміту «Нормандської четвірки» в Берліні.