Мінветеранів запустить бренд «Зроблено захисниками України» для просування продукції виготовленої ветеранами. Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів України із посиланням на виступ міністерки Юлії Лапутіної під час зустрічі з представниками ветеранських громадських спілок Житомирщини.

«Українські ветерани виготовляють багато класної продукції. І Мінветеранів буде пропагувати її серед українських громадян. Спеціальний бренд «Зроблено захисниками України» допомагатиме нашим захисникам просувати вироблені ними товари», - сказала міністр.

Також, за словами Юлії Лапутіної, Мінветеранів працює над тим, щоб запустити інформаційну кампанію, яка інформуватиме суспільство про  ветеранське підприємництво та продукцію виготовлену захисниками України. 

Вона підкреслила - в Україні вже є багато прикладів і позитивних історій розвитку ветеранських ініціатив.

«Купувати ветеранську продукцію - це круто та мега патріотично, - сказала Юлія Лапутіна. - Це основний меседж інформаційної кампанії, мета якої  пропагування ветеранської продукції  та  просування позитивного образу ветеранів у суспільстві».

Міністерка також розповіла, що Мінветеранів вестиме перемовини з торговельними мережами України, щоб організувати продаж продуктів харчування та продовольчих товарів, які виробляють українські захисники.