Серед найчастіших причин ДТП - перевищення швидкості, необережність пішоходів, керування транспортом у стані сп’яніння. Усього в 2019 році поліцейські Покровська зупинили понад 340 нетверезих водіїв – інформує сайт Покровського відділу поліції.


Про безпеку на автодорогах дбають групи реагування патрульної поліції. Так, з початку 2019 року співробітниками секторів реагування патрульної поліції Покровського відділу поліції складено 5087 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху, серед яких 341 - за керування автотранспортом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Зневага до власного та чужого життя обернулася для порушників значними штрафами та позбавленням прав керування автотранспортом.

Штраф за водіння у стані сп’яніння складає до 34 тисяч гривень, а при повторних діях – 51 тисячу гривень. При цьому порушник позбавляється права керувати автомобілем на строк від 1 до 3 років.

З метою запобігання аварійності та збереження життя людей правоохоронці провели серію профілактичних заходів з безпеки дорожнього руху.

Поліцейські вкотре закликають всіх учасників дорожнього неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне порушення може стати причиною непоправної трагедії.

Нагадаємо, у Покровську названі ділянки автодоріг, на яких найчастіше стаються дорожньо-транспортні пригоди.