У Добропільському районі мотоцикліст не впорався з керуванням та не втримав мотоцикл на дорозі, а в Авдіївці чоловік не встиг зупинити автомобіль та скоїв наїзд на пішохода. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Ввечері минулого дня до чергової частини Авдіївського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників медичної допомоги про те, що у місті сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав 34-річний місцевий житель.

В ході огляду місця події було встановлено, що 31-ріний місцевий мешканець на автомобілі ВАЗ 2105 повертався додому, як раптом на проїжджу частину вискочив чоловік. Водій не встиг зупинити автівку та скоїв наїзд на пішохода.

В результаті ДТП потерпілий отримав чисельні перелами та був госпіталізований до Селидівської міської лікарні.

Ще одне повідомлення про ДТП у смт Святогорівка Добропільського району надійшло до Добропільського відділення поліції близько 23.50. Під час перевірки було встановлено, що 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Ява, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та впав.

В результаті мотоцикліст отримав перелами та був госпіталізований до міської лікарні.


Інформація за обома фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.