Нелегкий час для України та всіх її жителів – не привід сидіти склавши руки для тих, хто вміє творити добро. Метінвест Покровськвугілля, Молодіжна організація компанії разом з мирноградським осередком Червоного Хреста та представниками міської влади влаштували маленьке свято для дітей Мирнограда.

«Зараз діти як ніколи потребують підтримки, – каже молодіжний лідер Метінвест Покровськвугілля Андрій Заварзін. – Ми маємо їх порадувати, якось відволікти. Сьогоднішнє свято також розраховане на те, щоб в ігровій формі підготовити дітей до надання першої медичної допомоги».

Навичкам надання допомоги навчали волонтерки Мирноградської міської організації Червоного Хреста. Зокрема, учасники свята дізналися, що треба робити при різних видах поранень. Спочатку прослухали теоретичну частину, потім трохи помучилися з умовним бинтом – і згодом вже кожен знав, як правильно накладати пов'язку.

Організатори намагалися зробити зустріч не тільки корисною, але й веселою та цікавою. Звісно ж, не обійшлося без подарунків. А що саме отримають учасники кожної з трьох команд: канцелярські набори з безпровідними навушниками, або рюкзаки, або спортивні сумки з ланчбоксами – капітани визначили за допомогою жеребкування. Усім дітям також подарували солодощі та світловідбиваючі брелоки.

Подарунки до Дня захисту дітей від Молодіжної організації Метінвест Покровськвугілля також отримали багатодітні родини робітників підприємства. Це канцелярське приладдя, рюкзаки та солодощі, які для зручності були доставлені додому.