З кожним днем динаміка «війни дронів» набирає обертів. Українські захисники масово використовують БПЛА для розвідки, наведення, коригування ударів, знищення цілей і збору інформації про влучання. Однак в умовах бойових дій техніка є витратним матеріалом і потребує своєчасного поповнення. Щоб забезпечити нашим воїнам перевагу над ворогом, Метінвест налагодив системне постачання БПЛА різних модифікацій.

За час повномасштабної війни Метінвест передав оборонцям України вже понад 1500 БПЛА. Це робить компанію найбільшим постачальником дронів серед приватних бізнесів, не враховуючи благодійні фонди.

Техніка різноманітна, якісна та сучасна. Зокрема, на фронт передаються DJI Mavic 3 та Autel EVO II, які найбільше полюбились бійцям за якісні камери, гарну швидкість, запас ходу та відмінну навігацію.

Здійснювати довші вильоти допомагають особливі БПЛА-«невидимки» – як-от комплекс «Валькірія». Десять таких Метінвест нещодавно передав нашим прикордонникам у межах мілітарної ініціативи Сталевий фронт Ріната Ахметова.

Детальніше про «війну дронів», потреби сил оборони та допомогу, яку надає компанія, читайте на #MetinvestMedia https://bit.ly/3Q4Libx