Компанія Метінвест Покровськвугілля доставила медикам Покровська цінний вантаж, який подолав майже 800 кілометрів. Шовний матеріал, антисептики, медичні засоби – все це привезли з Бердичева від благодійного фонду «Оберіг-26».

Усього з Житомирщини прибули три машини з гумдопомогою – їжею, одягом, памперсами та найнеобхіднішими медикаментами. Доправити цей вантаж самостійно благодійники не могли, тож Метінвест взяв дорогу на себе.

Ліки та витратні матеріали вже передано медикам Покровської міської лікарні (колишньої транспортної). Заступниця покровського міського голови Маргарита Ідрісова зазначила, що медзаклад отримує все необхідне для надання екстреної та хірургічної допомоги: кровоспинні засоби, шовні матеріали, крапельниці тощо. Таким чином, у разі необхідності лікарня буде готова до прийому поранених – хоча заступниця мера висловила сподівання, що такого не знадобиться.

«Ще раз дякую компанії Метінвест за всебічну підтримку і нашої освітньої, і соціальної галузі, гуманітарну допомогу продуктами харчування, допомогу медичним закладам нашої громади», – зазначила Маргарита Ідрісова.

Нагадаємо, раніше Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування отримала необхідні ліки та матеріали від компанії Метінвест та Фонду Ріната Ахметова.