29 серпня в конференц-залі центральної міської бібліотеки імені Шевченка Покровська представникам громадськості та ЗМІ був презентований черговий веб-сервіс міського інформаційного порталу, що впроваджується в рамках концепції «Покровськ Smart-City»  – «Консультації з громадськістю».

Презентацію провели в.о. міського голови Ірина Сущенко та начальник відділу з питань інформаційної та внутрішньої політики Покровської міської ради Олександр Прозоров.

Очікується, що новий сервіс стане ще одним дієвим кроком до плідної взаємодії міської влади із громадянським суспільством. Адже відтепер керівництво міста отримало зручний інструмент для того, щоб радитися з городянами перед прийняттям рішень із гострих питань, які стосуються розвитку Покровська. Таким чином, влада буде чути думку членів громади і враховувати кожну раціональну пропозицію чи конструктивне зауваження.

Функціонал нового інструменту демократичного врядування дуже зручний та простий: щоб зареєструватися та проголосувати, потрібно перейти до Смарт-порталу міської ради, розділу «Електронні послуги», натиснути на іконку «Консультації з громадськістю» та перейти до веб-сервісу, або ж відразу перейти за посиланням: https://request.pokrovsk-rada.gov.ua/uk