Клієнтам, які уклали договір на постачання газу з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), не обов’язково чекати на платіжку, щоб сплатити за спожите блакитне паливо. Тепер, окрім Особистого кабінету, це можна зробити онлайн у мобільному додатку YASNO, а також через інтернет-банкінг або на сайтах платіжних систем. Розрахуватися за газ слід до 25 лютого.

Щоб вчасно оплатити рахунки за блакитне паливо від YASNO, можна скористатися кількома способами:

  • Особистий кабінет – зручний спосіб оплачувати та завантажувати рахунки, контролювати власне енергоспоживання. Для відображення в одному акаунті інформації за особовими рахунками по електроенергії та газу слід додати особовий рахунок за газопостачання, зазначений у повідомленні про приєднання та у платіжці за газ.
  • Мобільний додаток YASNO – функція оплати за газ стає доступною одразу після того, як клієнт зареєструє газовий рахунок в Особистому кабінеті. Це дозволить сплатити за електроенергію та газ швидко і без комісії зі смартфону.
  • Інтернет-банкінг або на сайтах платіжних систем. Реквізити для оплати розміщені на сайті YASNO в розділі «Газ». Вказані вони і у платіжках, які постачальник доставляє у поштові скриньки клієнтів.
  • Термінали або відділення банку чи пошти. Проте у період карантину краще уникати скупчення людей у громадських місцях та сплачувати дистанційно.

«YASNO постійно вдосконалює свої онлайн-сервіси та робить їх доступними і зрозумілими для клієнтів. Розрахуватися за спожиті газ та електроенергію можна не лише в Особистому кабінеті, а й у мобільному додатку. Крім того, під час карантину особливо важливо мати можливість сплачувати за комунальні послуги безпечно, не виходячи з дому. Допоможіть це зробити і людям похилого віку – близьким, сусідам, друзям», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Нагадаємо, приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті, у Viber, енергоофісах за попереднім записом або відділеннях ПУМБ у Краматорську, Слов’янську та Соледарі. Для цього слід надати заяву-приєднання та копії паспорта, ІПН, останнього рахунку за постачання газу та документу, що підтверджує право власності на нерухомість.