Компанія «АТБ-Маркет» з 01.04.20 знижує торговельну націнку на певну категорію продуктів харчування першої необхідності. Про це повідомив генеральний директор мережі «АТБ» Борис Марков.

«В умовах економічної кризи та загальнонаціонального карантину, а також у зв’язку зі стрімким підвищенням відпускних цін з боку постачальників на продукти харчування та товари першої необхідності, компанія «АТБ-Маркет» з 01.04.2020 року знижує торговельну націнку на певні категорії продуктів харчування», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, від 2% до 3% на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію та від 4% до 8% на овочі та фрукти. При цьому, компанія завжди забезпечувала мінімальну торгову націнку саме на ці групи товарів.

Зазначається, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі «АТБ» забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення.

В даний час компанія «АТБ-Маркет» зняла всі обмеження щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів торговельної мережі «АТБ» у всіх регіонах України. Однак вона залишає за собою право ввести локальні обмеження на продаж тієї чи іншої групи товарів за фактом появи на нього ажіотажного попиту.

Раніше повідомлялось, що через ажіотаж у мережі "АТБ" запровадили обмеження на продаж товарів в одні руки та на кількість покупців, які можуть одночасно знаходитись на території магазину. 23 березня у "АТБ" повідомили про підвищення цін на продукти харчування через коронавірусПІзніше була введена година для покупців похилого віку.