Цього тижня настане календарна осінь. Проте літо не збирається здавати своїх позицій і поступатися місцем осінній погоді. За прогнозами синоптиків сайту METEOPROG.COM, прийдешній тиждень буде спекотним.

У понеділок, 28 серпня, максимальна температура в Покровську вдень складатиме +33°С, вночі стовпчик термометра опуститься до +24°С. Вдень буде сонячно, хмари на небі зявляться ближче до вечора, без опадів. Вітер змінних напрямків, 2-5 м/с.

У вівторок, 29 серпня, температура повітря коливатиметься від +29°С вдень до +22°С вночі. Вдень очікується невелика хмарність. Вітер північно-східний та східний, 4-5 м/с.

У середу, 30 серпня, стовпчик термометра не підніметься вище +29°С вдень та +18°С вночі. Ясно, без опадів. Вітер переважно східний, 3-5 м/с.

У четвер, 31 серпня, повітря вдень прогріється до +31°С, які відчуватимуться як +34, вночі на нас чекають комфортні +19°С. Протягом доби сонячно, без опадів. Вітер східного напрямку, 4-5 м/с.

П’ятниця, 1 вересня, порадує похмурою погодою. Сонце проглядатиме крізь хмари тільки з ранку. Незважаючи на це, повітря все ж прогріється до +31°С в денні часи, вночі термометри покажуть +20°С. Опадів не передбачається. Вітер переважно південно-східний, 4-5 м/с.

У суботу, 2 вересня, температура вдень складатиме +32°С, які відчуватимуться як +35. Уночі стовпчик термометра зупиниться на позначці +20°С. Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний, 3-4 м/с.

Неділя, 3 вересня, обіцяє нам таку ж спекотну погоду - від +33°С вдень до +20°С вночі. Хмари на небі будуть тільки з ранку, без опадів. Вітер переважно східний, 3-5 м/с.

Чекаємо на прохолоду та насолоджуємося кожним днем…