Різноманітною очікується погода на прийдешньому тижні: і +20 вдень, і +8 уночі, і дощ, і сонячно, і хмарно. Для любителів будь-якої погоди перехідний до третього місяця осені тиждень приберіг щось особливе. Детальний прогноз по дням ми підготували на основі даних сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 30 жовтня, буде хмарним з проясненнями, але без опадів. Максимальна температура в Покровську вдень становитиме +17°С, вночі стовпчик термометра показував +9°С. Південний вітер з 2 м/с у другій половині дня посилиться до 5 м/с.

Ніч вівторка, 31 жовтня, буде похмурою з температурою +10°С, удень повітря прогріється до +19°С. Протягом дня буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 4-5 м/с.

Середа, 1 листопада, обіцяє бути сонячною. Вночі +10°С. Протягом дня стовпчик термометра підніметься до +20°С. Дощ синоптики прогнозують увечері з імовірністю 10%, яка вночі зросте до 40%. Вітер південно-східний, 4-6 м/с.

У четвер, 2 листопада, протягом доби температура повітря триматиметься в діапазоні +12…+14°С. У темну пору доби - дощ, який до ранку припиниться. Протягом дня очікується похмура погода з проясненнями. Вітер змінних напрямків, 4-6 м/с.

П’ятниця, 3 листопада, буде похмурою. Дощ йтиме з ранку протягом усього дня з імовірністю 20-40%. Повітря прогріється до +11°С в денні часи, вночі термометри покажуть +8°С. Вітер змінних напрямків, 3-6 м/с.

У суботу, 4 листопада, стовпчик термометра з +9°С вночі підніметься до +14°С удень. Доба буде похмурою, протягом дня ймовірність дощу становитиме 20%. Вітер змінюватиме напрямок, його швидкість буде 3-6 м/с.

Неділя, 5 листопада, вдень порадує +18°С, вночі стовпчики термометрів показуватимуть +13°С. При цілковитій хмарності протягом дня ймовірність опадів складе 20%. Вітер змінних напрямків, 5-7 м/с.

Отже вислів «А я думаю, чого погода зіпсувалась? А то Скорпіони почали дні народження святкувати!» - не про цей тиждень. У вас ще буде час і позайматись осінньо-польовими роботами, і просто прогулятись по опалому листі та насолодитись золотими краєвидами.