З початку повномасштабного вторгнення медичні заклади Покровської громади надають допомогу не лише місцевим мешканцям, але й людям з інших населених пунктів регіону, зокрема й наближених до лінії фронту.

Знаючи про це, міжнародні організації та волонтери системно допомагають нашій громаді ліками, обладнанням, транспортом, устаткуванням.

Як розповів директор клінічної лікарні Юрій Бородін, чергову допомогу покровські лікарі отримали від наших земляків, які наразі проживають в Німеччині.

Серед найнеобхіднішого: апарати штучної вентиляції легень для двох покровських медзакладів, дезінфекційні засоби та ліки.

«Ми щиро вдячні друзям з Німеччини, які передали нам апарати ШВЛ для міської лікарні та лікарні інтенсивного лікування. Це обладнання є надзвичайно важливим для наших пацієнтів. Ми цінуємо таку співпрацю і раді, що партнерські стосунки на цьому не закінчуються, адже донори продовжують збирати інформацію про наявні потреби лікарень та запевнили, що допомагатимуть і надалі», – наголосила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Завдяки спільним зусиллям лікарів та донорів, медичні заклади у Покровську продовжуватимуть надавати якісну медичну допомогу тим, хто її потребує.