На період з 19 квітня до 30 квітня наказом голови суду встановлено особливий режим роботи Красноармійського міськрайонного суду Донецької області. Про це повідомляє прес-служба установи.

1. Припиняється особистий прийом громадян керівництвом суду.

2. Забороняється допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, крім представників засобів масової інформації.

3. Забороняється допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань.

4. Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, буде здійснюватися в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів на електронну адресу заявника. Заяви про ознайомлення приймаються через дистанційні засоби зв'язку.

Суддям рекомендовано зменшити кількість судових засідань протягом робочого дня та по можливості здійснювати судовий розгляд справ без участі сторін, у порядку письмового провадження.

Усі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) громадянам та службовим особам рекомендовано надавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом.

Учасникам судових засідань рекомендовано подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами; утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання).

Встановлено графік прийому всіх процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових  справах), звернень до суду з інших питань, окрім клопотань органів досудового розслідування у кримінальних провадженнях – з 09.00 до 12.00.

Суддям та працівникам апарату суду при найменших ознаках захворювання необхідно вживати заходів щодо самоізоляції, повідомляти про свій стан здоров'я відповідні установи охорони здоров'я та керівництво суду.

Колектив суду бажає всім здоров’я та сподівається, що вимушені обмежувальні заходи будуть припинені в найкоротші строки.