В Одесі було затримано 28-річну мешканку Селидового, яка скоїла ряд крадіжок. Подробиці повідомляє Покровський відділ поліції.

Ще в січні до поліції Покровська надійшли низка звернень про те, що невідома особа викрала речі з магазинів. За даними зверненнями були відкриті кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів та відпрацювання камер відеоспостережень, співробітники кримінальної поліції Покровського відділу встановили, що до здійснення крадіжок причетна 28-річна мешканка Селидового, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Але за місцем мешкання порушницю правоохоронці не застали. З’ясувалось, що вона поїхала з міста та нікому не повідомила куди. Жінку було оголошено в розшук.

В ході проведення оперативних заходів, покровські поліцейські отримали інформацію, що зловмисниця перебуває в м. Одеса. За допомогою одеських колег оперативники затримали правопорушницю та доставили її до Покровська.

Крім того, з’ясувалось, що переховуючись від покарання в Одесі, жінка встигла й там здійснити декілька крадіжок.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу.