Не було дня, щоб об'єкти Комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу» залишалися без належного спостереження, обслуговування чи ремонту з боку спеціалістів аварійно-відновлювальних бригад управління «Донбасводоремонт», тому що вони працюють на об'єктах усіх підрозділів компанії та виконують найскладніші ремонтні роботи.

Оперативне реагування на звернення та скарги громадян завжди завершуються ґрунтовними ремонтними роботами на об'єктах водопостачання та водовідведення. Планові огляди та ретельні ревізії обладнання на фільтрувальних та водопровідно-насосних станціях значно знизили ризики виникнення проблемних ситуацій. Великий обсяг аварійно-відновлювальних робіт виконано на каналізаційних мережах.

На сторінці у Facebook «Вода Донбасу» повідомила про роботи, які були проведені минулого місяця.

Великий обсяг робіт був виконаний у Мирноградському ВУВКГ. На каналізаційних мережах по вулиці Соборній у місті Мирноград проводилася розробка ґрунту та засипка екскаватором 939 метрів кубічних. Кріплення щитами стін траншей – 187 метрів квадратних. Прочищення вручну трьох колодязів від замулення. Ремонт каналізаційних колодязів – демонтаж та монтаж трьох кільце-стінних бетонних колодязів та покриття одного колодязю залізобетонною плитою. Укладання сталевих труб (футляр) діаметрами 325х6 та 426х6 загальною протяжністю 6 погонних метрів. А також укладання полівінілхлоридних труб діаметром 110 мм загальною довжиною 48 метрів.

Схожі ремонтні роботи відбувались й у Селидівському виробничому управлінні водопровідно-комунального господарства. Були виконані: чищення 3 колодязів від замулювання; ремонт – демонтаж та монтаж 9 каналізаційних колодязів та покриття 3 колодязів залізобетонними плитами; укладання 102 метрів погонних труб діаметром 200 мм.

На Мирноградських очисних спорудах фахівці аварійно-відновлювальних бригад відремонтували пісколовки та аеротенки, здійснили чистку мулових майданчиків: розробка ґрунту екскаватором – 2200 метрів кубічних та планування площ механічним способом – 900 метрів кубічних.

Не припиняються і підводно-технічні ремонтні роботи на каналі Сіверський Донець-Донбас. За минулий місяць обстежено конструкції підводних частин гідротехнічних споруд загальною площею 5580 квадратних метрів. Під час роботи на каналі було знято 6 поперечних профілів споруди.