День знань – це завжди початок чогось нового, цікавого, особливо для тих, хто тільки розпочинає навчання. На жаль, цього року свято першого дзвоника зіпсувала війна. Але в Метінвесті подбали про те, щоб у першокласників залишились приємні спогади про початок навчального року. Компанія підготувала для маленьких школярів подарунки, які стануть у пригоді в навчанні.

«Незважаючи на події та труднощі в нашій країні, цей рік не став винятком: дітки, які йдуть до першого класу, отримують сертифікат на покупку книг та канцтоварів у інтернет-магазині», – зазначає фахівчиня відділу соціальних питань ПрАТ «Шахтоуправління «Покровське» Анастасія Молчанова.

Цього вересня майже 3 тисячі діточок співробітників Метінвесту вперше пішли до школи. З них 450 – діти працівників шахтоуправлінні «Покровське». Коли оголосили евакуацію з Донецької області, виїхали багато жінок із дітьми, серед яких і сім'ї співробітників шахти. Вони також можуть скористатись цими сертифікатами, перебуваючи в межах України.

«Перевага сертифікатів у тому, що товар можна отримати в будь-якій точці України. На сертифікаті є QR-код, за яким батьки з дитиною заходять на сайт інтернет-магазина і замовляють товар», – пояснює Анастасія Молчанова.

«Щиро дякую підприємству за увагу до діточок, які навчаються в першому класі. Придбаємо альбоми, олівці, фарби – донька творча, і все це стане в пригоді», – каже гірник підземний з РГВ дільниці МДО-2 шахтоуправління «Покровське» Олександр Солдатенко.

«Мені потрібні олівці, фарби, альбоми та книжки, я буду дуже добре вчитися – на одні десятки», – обіцяє Уляна Солдатенко.

«У мене дитина полюбляє робити літачки, вся квартира у них. Тому нам потрібно дуже багато кольорового паперу – мабуть, увесь сертифікат піде на його придбання», – каже мама майбутнього льотчика Інна Пелецька.

«Добре, що підприємство підтримує в таку скрутну хвилину. Це хороша допомога для першого класу: все навчання проходить в ігровій формі, треба багато малювати, вирізати, ліпити, фарбувати. Навчальний рік попереду, і багато чого знадобиться», – каже Ганна Гончаренко.

Покупки за сертифікатами можна здійснити до 31 жовтня 2022 року.