У Покровську продовжують усувати наслідки обстрілу 28 лютого. Комунальники, будівельники, власники квартир закривають листами OSB понівечені вікна, а двірники продовжують прибирати вулиці міста. На місці побувала знімальна група ТК «Орбіта».

Сьогодні на післяобідній час вже було вивезено 60 кубометрів сміття. Якщо вчора прибирали наслідки обстрілу 70 двірників, то сьогодні лише половина з них наводить лад в центральній частині Покровська.

Інші продовжують прибирати вулиці міста після зими, очищаючи їх від залишків протиожеледної суміші. Звичайний темп такої бригади – півкілометра однієї половини дороги за годину.

«Я дякую людям, які знаходять можливість приходити на роботу і виконувати величезний обсяг робіт. Ми маємо охайне місто та охайну громаду при великому дефіциті робочої сили. Людей не вистачає на всіх напрямках, і цей не є виключенням. Ми запрошуємо на роботу з гідною зарплатою та соціальними гарантіями, і ви будете допомагати нашому місту ставати краще», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі на 28 лютого росіяни обстріляли Покровськ. Пошкоджені 31 багатоквартирний та 34 приватних будинки, 3 адмінбудівлі, 6 закладів освіти, 3 заклади культури та один медичний заклад. Також пошкоджено об'єкти державної власності, серед яких 2 заклади освіти та підприємство зв’язку.