17 місяців війни стали випробуванням для всієї країни. Покровськ живе поруч з фронтом, і тут навчились працювати без певної кількості працівників, бо частина з них боронить країну.

І в такому напруженому стані у місті вміють виконувати свою роботу. Зокрема, справно вивозять побутові відходи.

«За весь час війни, ніколи не було такого, щоб сміття не вивозилося. Адже одна із найважливіших сторін благоустрою громади - це прибирання територій та вивіз сміття. Наразі ми відіграли торги на платформі «Прозоро» та плануємо закупівлю нового сміттєвоза на заводі виробника, що суттєво економить кошти з міського бюджету. Також ми плануємо закупити нові сміттєві контейнери, вже зібрали замовлення від громадян. В рамках регіональної програми з поводження з відходами ми бачимо великий обсяг робіт, який ми бажали б реалізувати у нашій громаді. А саме - сортувальний та переробний завод та облаштування регіонального сміттєвого полігону. Це створить робочі місця та поповнить коштами місцевий бюджет», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Працівники дільниці «Санітарна чистка міста» звертаються до громадян з проханням викидати сміття лише у контейнери, а мешканців приватного сектору - завжди зв'язувати траву та гілля, щоб все було компактно.

Які райони міста комунальники вважають найбруднішими – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».