Енергопостачальник YASNO нагадує, що для розрахування за фактично спожиту електроенергію слід передавати показання електролічильників з 1 по 3 число кожного місяця. Робити це можна як самому постачальнику, так і оператору системи розподілу. Клієнтам, які уклали договір на постачання газу з YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), слід продовжувати передавати показання газового лічильника до своїх операторів газорозподільчих мереж (міськгазів чи облгазу).

Дані про обсяги споживання газу YASNO отримує від оператора газотранспортної системи – облгазу чи міськгазу. Отже, показання приладу обліку, як і раніше, слід щомісяця з 1 по 5 число повідомляти саме цій компанії.

Передавати ж показання електролічильника можна відразу постачальнику YASNO. Мешканці Донеччини можуть зробити це за телефоном контакт-центру (067/095) 65 26 000, (0629) 52 60 00 або онлайн:

У мобільному додатку YASNO. В оновленому додатку можна також сплатити за світло і газ без комісії.

Через чат-бота в Viber. У ньому також зручно розрахуватися за електроенергію без комісії та подати заяву-приєднання і документи для укладення договору на постачання природного газу.

В Особистому кабінеті на сайті YASNO. Попередній рахунок можна сформувати одразу після передачі показань, а також сплачувати в єдиному онлайн-сервісі і за блакитне паливо.

За допомогою форми швидкої передачі показань на сайті YASNO. Щоб повідомити дані, достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.

В особистих повідомленнях на сторінці у Facebook. Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

«Ми створили всі умови для швидкої та зручної передачі показань електролічильника та оплати спожитого палива. Розрахуватися без комісії можна в Особистому кабінеті, у мобільному додатку, через онлайн-кабінет банку, у відділенні банку чи пошти, в терміналах та на сайтах платіжних систем. Крім того, ми пропонуємо клієнтам обслуговування в зручних та доступних енергоофісах, знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності», – зазначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.