У Селидівській громаді розпочали ремонт доріг навесні, а завершити всі роботи планується до кінця жовтня. Зараз дорожня техніка працює на вулиці Михайлівська. Про це повідомили у керівництві громади.

«У місті Селидове проводиться поточний ремонт дороги на вулиці Михайлівська. Такі ж роботи заплановані ще на 33 об’єктах на території громади», – повідомив заступник селидівського міського Голови Олександр Боярінцев.

На Михайлівській працюють спеціалісти приватного підприємця Щетиніна з Красногорівки. Дорожники розповіли, що їхня задача – ліквідувати найбільші ями. Спочатку фреза випилює квадрат, потім наполовину вручну, наполовину за допомогою техніки робітники прибирають залишки старого покриття, останнім етапом є укладання асфальту. Такі ремонти чекають на всі вулиці, де заплановано проведення поточних ямкових робіт.

Усього в цьому році планується відремонтувати 49 доріг Селидівської громади. Для цього було створено список першочерговості.

«По-перше, ми ремонтували дороги до всіх підприємств, які сьогодні працюють», – зазначив начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко.

Також планують відновити ті вулиці, які використовуються транспортом екстрених служб та мають активний трафік.

Більше про ремонт доріг у Селидовому – в сюжеті ТК «Орбіта».