З 25 по 26 січня 2020 року в м. Курахове проходив відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків, юніорів 2004-2013 р.н. та відкритий чемпіонат ОДЮСШ з кікбоксінгу серед юніорів 2002-2003 р.н. та дорослих.

Як повідомляється на сторінці «Кікбоксинг у Покровську» у Фейсбуці, у змаганнях взяли участь 311 спортсменів з 13 міст Донецької області: Курахове, Краматорськ, Родинське, Білозерське, Волноваха, Костянтинівка, Покровськ, Торецьк, Маріуполь, Авдіївка, Бахмут, Слов’янськ, Добропілля.

Команду міста Покровськ представляли 46 спортсменів, які за підсумками змагань вибороли 19 перших, 24 других та 8 третіх місць.

22 підопічних тренера Віктора Костенка посіли 7 перших, 6 других та 3 третіх місця.

9 спортсменів тренера Володимира Стоволоса завоювали 3 перших, 9 других та 1 третє місце.

6 вихованців Філіпа Тищенка вибороли 3 перших та 2 других місця.

9 спортсменів, яких тренує Роман Шереметьєв, посіли 6 перших, 7 других, 4 третіх місця (9 спортсменів).

За підсумками змагань була сформована збірна команда Донецької області для участі в чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків та дітей, який відбудеться з 13 по 16 лютого 2020 року в м. Бровари.

Варто зазначити, що ці змагання проводилися з метою популяризації кікбоксингу в Донецькій області, підвищення рівня спортивної майстерності юних спортсменів, боротьби з алкоголізмом, наркоманією, дитячою злочинністю та іншими негативними звичками, а також для підвищення рівня патріотичного виховання серед покоління, що підростає.