Шановні працівники освіти Покровського району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

За покликом серця ви обрали благородну і дуже відповідальну професію педагога. Щодня ви передаєте свої знання, досвід та добро учням, робите значний внесок у розвиток держави – формуєте нове покоління.

У 104 загальноосвітніх закладах Покровського району трудиться 2841 працівник освітньої галузі, які навчають понад 32 тисячі учнів.

Наші діти – наше майбутнє! Вони заслуговують на щасливе мирне життя. Вже росте нове покоління українців, які знають на власному досвіді значення слова «війна». Наш обов’язок перед ними – дати відчуття безпеки та зберегти їх дитинство.

Віримо, що незабаром по всій Україні замість повітряних тривог буде звучати веселий дитячий сміх, здійснюватимуться шкільні надії та перемоги!

Працівники освіти сьогодні також на передовій здобуття знань. Зараз усі продовжують жити в нових умовах, проводити навчання дистанційно в онлайн режимі.

Низький вам уклін, дорогі вчителі, за вашу нелегку працю! У цей святковий день бажаємо вам щастя і здоров’я, творчого натхнення, гарних результатів своєї праці! Нехай успіхи ваших учнів дають сили для продовження благородної справи. Хай у ваших оселях панує добро та достаток, мир і злагода!

Зі святом вас! Слава Україні!

Покровська райдержадміністрація, районна військова адміністрація, Покровська районна рада