За участю заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка, начальника відділу промисловості та АПК Євгена Ієвлєва та старост у громаді відбуваються зустрічі з представниками сільськогосподарських підприємств. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

Виїзні наради з представниками агропромислового комплексу вже відбулись у чотирьох старостинських округах – Лисівському, Срібненському, Піщаному та Першотравневому. Попереду – спілкування з представниками фермерських господарств ще трьох сіл.

За словами заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка, метою таких зустрічей є знайомство з сільхозвиробниками, їх діяльністю та проблемними питаннями, які виникають під час роботи.

«Сільське господарство є дуже перспективною галуззю, але у той же час і складною, - зауважив Анатолій Зінченко. – Місяць тому у Покровській міськраді було створено відділ промисловості та АПК. Щоб допомогти нашим фермерам, треба не з чуток, а на місцях вивчати їх проблеми та разом шукати шляхи їх вирішення. Чим ми і займаємось наразі».

Під час спільних зустрічей представники фермерських господарств озвучують безліч питань, серед яких стан лісосмуг, сільських доріг,  пересування ними вантажного транспорту, благоустрою сільських територій та оформлення земельних ділянок.

Так, під час зустрічі у селі Перше Травня директор ТОВ «Агрозахист» Олексій Бурак звернувся з проханням посприяти у вирішенні проблемних питань стосовно оренди землі, які виникли через юридичні колізії у зв’язку з децентралізацією.

У свою чергу заступник Покровського міського голови закликав представників АПК бути соціально-відповідальними, не ухилятися від сплати податків та об’єднувати зусилля заради розвитку Покровської громади.