25 жовтня в ході урочистої частини II Національного проекту «Медичний Олімп України» в Києві було нагороджено головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Покровський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Інну Оніпко. Про це повідомляється на сторінці Покровської райдержадміністрації в «Фейсбуці».

За сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок в охорону здоров’я нації Інна Вікторівна отримала орден «Медична Слава України», а також Почесну грамоту Президента Національної академії медичних наук України Віталія Цимбалюка та Президента Всеукраїнського лікарського товариства Олега Мусія.

Захід проходив у Будинку офіційних прийомів за підтримки та участі Верховної Ради України, комітету ВРУ з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Міністерства охорони здоров’я України, народних депутатів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань. Організаторами II Національного проекту «Медичний Олімп України» виступили Національна академія медичних наук України та інформаційно-видавничий центр «Галактика».

На заході було вшановано кращих представників медичної галузі України згідно з рейтингом, складеним департаментами та управліннями охорони здоров’я. Інформацію про нагороджених внесено до Книги Пошани «Медичний Олімп України».