З 9 по 11 липня у м. Полтава відбулися змагання першого етапу Кубку USK України з картингу 2021. Змагання зібрали 67 спортсменів з 14 областей країни та м. Києва. Про це повідомляє Обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи на своїй сторінці у Facebook.

Донеччину на турнірі представили спортсмени з Покровська: Олександр Кисельов, Євген Вагін і Ростислав Кукуішко.

Складності конфігурації траси змусили хвилюватися вболівальників наших спортсменів - у передфінальному заїзді класу «Піонер-Н» зазнав пошкоджень карт Олександра Кисельова і не зміг продовжити змагання. У підсумку - 9 місце.

Ростислав Кукуішко мужньо вів боротьбу за друге місце у класі картів «Піонер-Н-міні» з Артемом Рудиком з Луцька. У суперфінальному заїзді Ростислав став другим, що дозволило посісти друге місце і у підсумковому протоколі.

У заїздах серед дорослих Донеччину представив Євген Вагін, який змагався у класі картів «National Rotax senior». За підсумками трьох заїздів Євген посів друге місце у своєму класі.

Наступними змаганнями для спортсменів і вболівальників картингу буде черговий етап чемпіонату України з картингу «Rotax Max 2021», який відбудеться 17-18 липня в м. Кам’янське Дніпропетровської області. У списку попередньо заявлених учасників – Юрій Черногор (м. Покровськ).