Після чергового масованого удару рф по українській енергосистемі у всіх регіонах країни було відкрито Пункти незламності, де люди можуть погрітися та зарядити телефони у разі тривалої відсутності світла. По всій Україні вже понад 4 тисячі Пунктів незламності. Зокрема 10 розгорнуто у Покровській громаді. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Напрями подальшої роботи та зони відповідальності щодо облаштування та функціонування Пунктів незламності обговорили на робочій нараді під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка.

Зокрема, Сергій Добряк попросив утриматися від оприлюднення в соціальних мережах та у розмовах загального списку адрес Пунктів незламності. За його словами, цю інформацію необхідно доводити за допомогою листівок, які мають бути розміщені у людних місцях, на під’їздах, у громадському транспорті, соціальних та медичних установах.  

«Ворог не полишає спроби наступу на Донеччину, тому активно наносить ракетні та артилерійські удари по інфраструктурних та цивільних об’єктах. Розголошена адреса Пунктів незламності стане потенційним об’єктом для удару», – зауважив очільник Покровської МВА. 

Під час наради також обговорили залучення бізнесу до розгортання та організації роботи Пунктів незламності.