З 22 по 26 лютого в смт Воловець Закарпатської області проходить навчально-тренувальний збір Національної юніорської збірної команди України з регбіліг U-20. Під керівництвом Президента Української Федерації Регбіліг Артура Мартиросяна та головного тренера Ігоря Юркіна в НТЗ беруть участь 26 спортсменів зі Львова, Хмельницького, Івано-Франківська, Рівного, Дніпра, Харкова та Донецької області.

В ході навчально-тренувального збору спортсмени складуть 17 тестів із загальної фізичної, спеціальної та технічної підготовки, на знання правил регбіліг, а також зможуть проявити себе у грі.

Нагадаємо, що в 2019 році юніорська збірна команда України з регбіліг U-18, завдяки виїзній перемозі у кваліфікаційному матчі над збірною Туреччини з рахунком 0:24 здобула путівку на Чемпіонат Європи U-19 2020 року.

У зв'язку з пандемією коронавірусу в 2020 році Чемпіонат Європи був перенесений на 2021 рік та запланований на 1-12 вересня в м. Ліньяно-Саббядоро, Італія.

Слід зазначити, що в НТЗ беруть участь 2 спортсмени від Донецької області - Євген Чечета та Давид Зазімко (м. Селидове) та випускник ДЮСШ м. Покровська Віталій Пучков, нині гравець РК «Легіон XIII» м. Харків, майстер спорту України.

Побажаємо юніорській збірній України з регбіліг успіхів та яскравих перемог на Чемпіонаті Європи!

Інформацію надано Управлінням сім'ї, молоді та спорту