Покровська громада отримала значний обсяг медичного обладнання та ліків, а також необхідний одяг для ДСНС. Допомогу надав благодійний фонд «Возз'єднання» зі своїми партнерами, за сприяння голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

З початку повномасштабної війни команда БФ «Возз'єднання» активно надає допомогу для мешканців Донецького регіону. 

«Підтримка Донеччини, яка сьогодні є форпостом для перемоги України – для нас принципова позиція. Тому ми завжди готові допомогти, особливо у медичній та гуманітарній сфері», – наголосив президент БФ «Возз'єднання» Олександр Алєксєйченко.

Серед наданого обладняння – стерилізаційна кабіна для Покровської КЛІЛ, яка буде використовуватися для знезараження середовища при операціях. До гуманітарного вантажу також входять теплові пушки та буржуйки. 

Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович зазначив, що отримана допомога буде незабаром розподілена комісією та передана до медичних закладів, Управління соціального захисту населення та інших установ Покровської громади.

«Ми співпрацюємо з цим фондом не перший рік. Першочергово нам вже були раніше надані генератори для критичної інфраструктури, а також різноманітні медичні засоби. Дуже вдячні керівництву обласної адміністрації та фонду за надану допомогу, співпрацюємо далі. Ми дуже раді, що маємо таких гарних партнерів та друзів», – додав Дмитро Єрмолович.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».