Гуманітарні організації привезли допомогу для покровчан, чи домівки постраждали сьогодні вночі внаслідок обстрілу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Зокрема громадська організація «Аваліст» спільно з Care Ukraine доставила до Покровська гігієнічні набори. До них увійшли товари найпершої потреби: миючі засоби, зубні пасти та щітки, вологі серветки, туалетний папір, пральний порошок тощо. Загалом такі набори отримають близько 100 осіб.

Допомогу для покровчан також привезла гуманітарна місія «Проліска» за підтримки УВКБ ООН. «Проліска» завжди миттєво реагує на надзвичайні події в громаді й цього разу також не лишилась осторонь – доставила набори непродовольчих товарів. 

У процесі видачі допомоги для власників пошкоджених будинків задіяні інспектори Координаційного комітету самоорганізації населення, які визначають потреби постраждалих та формують їх списки. 

«Ця підтримка є вкрай важливою та дуже допомагає у покращенні життя місцевих жителів, чиї будинки були пошкоджені або зруйновані російськими ракетами. Дякуємо гуманітарній місії, що завжди поруч», – зауважила керівниця Покровського ККСН Марина Ухова.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Покровськ. Зруйновані або пошкоджені заклади культури та освіти, адміністративні будівлі, багатоповерхівки та приватні будинки. Внаслідок обстрілу жертв і постраждалих немає.