Громадська організація «Відповідальні громадяни» починає збір заявок для видачі наборів гуманітарної підтримки в Краматорській та Покровській громадах Донецької області. Про це ГО повідомила у своєму Telegram-каналі.

Запит на допомогу можуть залишити наступні категорії мешканців визначених проєктом громад:

▪ домогосподарства, чиє житло зазнало пошкоджень домогосподарства, в яких є поранені або загиблі внаслідок воєнних дій

▪ домогосподарства з особою з інвалідністю вагітна жінка чи годуюча мати

▪ домогосподарства, що виховують дітей від 0 до 17 років

▪ домогосподарства, що надали притулок дітям без супроводу

▪ ВПО з районів, де тривають активні бойові дії, або з окупованих територій

▪ одинокі домогосподарства (очолювані як чоловікам, так і жінкою)

УВАГА! Одне домогосподарство може подати не більше однієї заяви. Реєстрація в онлайн формі не гарантує отримання допомоги. ГО «Відповідальні громадяни» залишає за собою право контактувати щодо подальшого оформлення на допомогу тільки з тими, хто відповідає повним критеріям програми.

Надання гуманітарної підтримки населенню, яке постраждало від воєнних дій, проходить в рамках проєкту «Посилення спроможності громад у Східних областях України через програми гуманітарної, психологічної та профорієнтаційної підтримки», який реалізує ГО «Відповідальні громадяни» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

За цим посиланням можна заповнити Форму попередньої реєстрації на отримання наборів гуманітарної підтримки для мешканців 2 громад Донецької області.