Перші керівники Покровська продовжують працювати в режимі 24/7 та оперативно вирішувати питання, які стосуються стабільного життєзабезпечення громади.

Основними питаннями наради, яка відбулась 27 квітня, стали формування гуманітарної допомоги місцевим мешканцям, евакуація маломобільних груп населення, взаємодія добровольчих формувань з теробороною та організація поховання загиблих захисників України.

Окрему увагу керівники громади приділили приєднаним територіям. За словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, питання, які надходять від старост старостинських округів, є одними з першочергових для вирішення.

«Ми намагаємось оперативно реагувати на прохання місцевих мешканців. Знаємо про потреби кожного округу та покроково їх вирішуємо. Вивчаємо можливості транспортного сполучення сіл з Покровськом. Пільгові категорії населення, одинокі літні люди продовжують отримувати гуманітарні продуктові набори. Вчора по селах були розвезені ємності (300 та 500 літрів) для питної води. Плануємо їх встановити у соціально-значущих місцях. Крім того, по кожному округу був сформований перелік життєво необхідних медикаментів та лікарських засобів. Питань багато, але вони всі на контролі», - зауважила Наталія Іваньо.

Джерело Покровська міська рада